Muumien ISO kuvasanakirja : Numerot

Muumien ISO kuvasanakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Muumien ISO kuvasanakirja : Numerot on mitä sopivin tapa lähteä tutustumaan numeroiden maailmaan. Se innostaa ja opettaa, saa vähän vähemmänkin numeroista kiinnostuneet lapset kuin huomaamattaan sukeltamaan yksinkertaiseen matemaattiseen maailmaan.

Kirjan sivuilla opetellaan numerot ykkösestä kymmeneen, pohditaan kysymystä parillisista ja parittomista, vertaillaan, tutkitaan vastakohtia, lasketaan helppoja yhteenlaskuja ja tutkaillaan mittoja sekä muotoja. Myös viikonpäivät, kuukaudet ja vuodenajat käydään läpi sekä ratkotaan erilaisia aivopähkinöitä.

Vaikka kirjan ykkösjuttu onkin eittämättä sen rakastettava Tove Janssonin alkuperäiskuvitus, toimii se, kuten sanottua myös muuten toivotulla tavalla. Meillä ainakin on laskettu korvia, tassuja ja hattivatteja, mietitty onko Pikku Myy vai iso hämähäkki suurempi ja pohdittu mihin kuuluukaan avain, mihin kaunis nilkkarengas.

Tämän kirjan parissa kuluu mainiosti tovi jos toinenkin. Ja jos laskuoppi ei syystä tai toisesta kiinnosta, voi kirjan avulla yhtä hyvin tutustua vaikka muumihahmoihin ja sanoihin ylipäätään.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...