Tove Jansson, Päivi Kaataja ja Riikka Turkulainen: Muumipeikko on mukava

Muumipeikko on mukava

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos pitäisi arvata suomalaisille mieluisinta lastenkirjateemaa, Muumit olisi varmaankin varma ykkösvaihtoehto. Vielä vuosia Tove Janssonin kuoleman jälkeenkin syntyy uusia muumiteoksia, joista osassa, esimerkiksi tässäkin, on Janssonin oma kädenjälki yhä mukana

Tämä WSOY:n kuvakirjasarja on paksulehtinen ensikirja, jossa hahmoon on yhdistetty tunne. Sarjassa on ilmestynyt aiemmin Pikku Myy on hauska, Niiskuneiti on ihana ja Mörkö on pelottava.

Muumipeikko on mukava -kirja esittelee Muumipeikkoa eri askareissa, milloin auttamassa perheenjäseniään tai kuuntelemassa Nuuskamuikkusta. Kirjan lopussa tulee vastoinkäymisiä, jolloin Muumipeikko kaipaa ystävää, jotta hänestä tulisi jälleen mukava.

Tämä muumikirjasarja on kiva tapa tutustuttaa lapsi Muumeihin. Riimitellyt kirjat ovat keveitä lukea ja sopisivat myös levottomalle lapselle.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...