Tove Jansson: Niiskuneiti on ihana

Niiskuneiti on ihana

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tove Janssonin muumiaiheisia kirjoja tulee jatkuvasti lisää. Kestosuosikista on helppo tuottaa niin uusia kuin uudelleenlämmiteltyjä tarinoita. Niiskuneiti on ihana on kirja, johon on koottu Tove Janssonin tekemää Niiskuneiti-kuvi­tusta. Sivuilla on yksiväriset kirkkaat taustat, jotka kiinnostavat nuorimpia lu­kijoita. Kuvitusten ympärille on kerätty kuvailuja, jotka esittelee hahmoa ajoittain riimein.

“Niiskuneiti on ihanan suloinen.
Hän on ystävä kultainen
ja aina yhtä aurinkoinen”

Samalla lukija saa tietää Niiskuneidin mielenkiinnon kohteista. Kaikkein mie­lenkiintoisin aukeama on omistettu Niiskuneidin suuttumiselle: hetkelle, jolloin Niiskuneiti on kaikkea muuta kuin ihana. Siitä seuraa aukeama, jossa opitaan mikä auttaa Niiskuneitiä käsittelemään niitä tunteita. Kaiken kaikkiaan hyödyl­linen opetus nuorille lapsille

Kuvitus on kaunista ja persoonallista. Niistä ymmärtää hyvin miksi muumeista tuli sensaatio. Samassa sarjassa on ilmestynyt myös Pikku Myy on hauska. Kohderyhmänä näille on varsin nuoret lapset, joihin sarja tuntuu uppoavan hyvin.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...