Tove Jansson: Pikku Myy on hauska

Pikku Myy on hauska

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pikku Myy on hauska on yksinkertainen kuvakirja, joka perustuu Tove Janssonin luomaan klassikkohahmoon. Kirjan kuvitus on Janssonin käsialaa: se on koostettu hänen muusta tuotannostaan.

Joka sivulla on Pikku Myy tekemässä eri asioita. Milloin hän on sukeltamassa juomakannussa ja milloin jahtaamassa hämähäkkiä. Pikku Myy on hahmona mainio esikuva. Huolimatta siitä hän on niin pieni, pystyy hän suuriin asioihin. Lisäksi hän pitää oman päänsä tilanteessa kuin tilanteessa: kiva roolihahmo lapsille.

Kirjassa on omistettu aukeama myös Pikku Myyn kurjemmalle puolelle: kun hän on kirjan sanoin “Tuhma, ilkeä ja pönttöpää”. Tämän aukeaman kuvituk­sessa Pikku Myy puree jonkun jalkaa, rikkoo astian ja raahaa kaapattua Vili­jonkan lasta.

Pikku Myy on hauska on sopiva mukava kuvakirja Muumien ystäville.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...