Liane Moriarty: Nainen joka unohti

Nainen joka unohti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nelikymppinen Alice kaatuu aerobic-tunnilla ja saa iskun päähänsä. Havahtuessaan Alice saa huomata menettäneensä kymmenen vuotta muististaan ja elämänsä muuttuneen täysin. Nyt Alicella on kolme lasta, joita hän ei muista lainkaan, avioeroprosessi käynnissä miehensä kanssa ja viileät välit ennen niin läheiseen sisareensa. Lisäksi jonkun Ginan kanssa on ilmeisesti tapahtunut jonkinlainen katastrofi, jolla on ollut merkittävä vaikutus Alicen elämään. Mitä ihmettä oikein on tapahtunut? Ja kuka Alice itse nykyään on? Hän ei nimittäin tunnista enää itseäänkään muiden puheista.

Liane Moriartyn uusin suomennettu teos on yhtä viihdyttävä ja ajatuksia herättävä kuin häneltä aiemminkin suomennetut teokset Hyvä aviomies ja Mustat valkeat valheet. Moriarty osaa huikealla tavalla sekoittaa yhteen satiiria, mustaa huumoria, psykologista romaania, jännitystä ja puhdasta viihdettä.

Nainen joka unohti -kirjassa lukija pääsee Alicen pään sisään ihmettelemään tämän elämää ja on tulevista juonenkäänteistä yhtä tietämätön kuin Alicekin. Samalla itse päätyy väkisinkin miettimään, miten toimisi Alicen tilanteessa ja miltä oma nykypäivän elämä näyttäisi kymmenen vuoden takaisesta itsestä. Kokisiko sitä kaiken menneen niin kuin halusikin, vai elämänsä päätyneen katastrofiin?

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...