Lise Myhre: Nemi : Vastatuuleen

Nemi : Vastatuuleen

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuten useimmat strippisarjakuvat, Nemi ei kauheasti albumista toiseen muutu. Täysin valkoiseksi piirretty goottityttö osoittelee yhä maailman epäkohtia ja hullua elämänasennetta.

Nemin keskiössä on kajahtanut goottinainen, jonka hullua elämänasennetta peilataan usein hänen hieman normaalimman kaveripiirinsä kautta. Nemi tietää että elämässä tärkeintä on onni ja onnelliseksi tullaan tekemällä asioita, joista pitää. Hän uskaltaa rikkoa muotteja ja fanittaa lapsellisiksi katsottuja asioita.

Lisa Myhrellä on vankka ote olennaiseen: elämän pieniin hetkiin tarttumiseen ja onnellisuuden olemukseen. Syvällisiä asioita, jotka on onnistuttu kertomaan hauskasti vain kolmea ruutua käyttäen. Tässä albumissa kenties eniten kohteeksi joutuvat ikävät ihmisasenteet ja ihmissuhteet.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...