Rachel Borello: Neulotut nallet

Neulotut nallet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Neulotuille pehmoleluille ei mielestäni yleensä löydä niin hyvin ohjeita. Usein ohjeet ovat virkatuille amigurumeille, joten innokkaana neulojana innoistuin tästä Neulotut nallet -kirjasta erityisen paljon, varsinkin kun olen nallefani!

Kuten takakannessakin mainitaan, kirjan nallet ovat niin hellyyttäviä, ettei tiedä mistä aloittaisi. Kirja on täynnä erilaisia nalleohjeita, jokainen erikseen nimettynä. Ja jotta nallen ei tarvitse nakuna olla, löytyy kirjasta myös kattavasti ohjeita erilaisille asusteille.

Jokaisen nallen kohdalla on kerrottu tarkkaan tarvikkeet ja ohjeet. Ohjeet ovat helppolukuisia, mikäli aiemminkin on samantyylisiä kirjoitettuja ohjeita lukenut. Aloittelevalle neulojalle en tätä kirjaa lähtisi suosittelemaan. Lyhenteet on toki selitetty kirjan loppuosassa, joten jos kärsivällisyyttä aloittelijalla riittää, niin eikun opiskelemaan ja sitä tietä neulomaan itselle tai lahjaksi pieni söpöläinen. Ja kuten yleensä tällaisissa ohjekirjoissa on, tästäkin kirjasta löytyvät kuvalliset ohjeet perustekniikoille sekä tietenkin nallen osien kiinnitykselle.

Neulotut nallet -kirjan avulla pääset neulomaan suloisen nallen joko itsellesi tai lahjaksi.

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...