Aleksi Delikouras: Nörtti 4 : Pro gamer

Nörtti 4 : Pro Gamer

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Koska olen lukenut edellisetkin Nörtti-kirjat, oli ihan pakko lukea tämäkin. DragonSlayer666 on lukiolainen ja kuviot ovat uudet. Kaverit ovat kuka missäkin, paitsi tietysti Hege91, joka on samalla luokalla, mutta jonka kanssa ei enää tule niin hengailtua. Vaan kuvioihin tulee Daisuke, joka on kovan luokan pelaaja ja kun DragonSlayer666 tutustuu häneen, avautuu ihan uusi pelimaailma, koska nyt lähdetään kilpailemaan. Perustetaan tiimi ja pelataan kisoissa.

Vaikka en siitä pelaamisesta ymmärrä, mutta se jännite, joka luodaan virittämällä kilpailufiilistä ja miten tiimissä pelataan, miten tullaan toisten kanssa toimeen, on ihan huikeaa. Miten pelataan joukkueena ja entäs sitten kun kaikki ei sujukaan? Kun ollaan melkein voittamassa ja sitten tapahtuu jotakin.

Samaan aikaan sekin, että DragonSlayerin äidin ja Jorgosin välit ovat poikki ja sekin aiheuttaa huolta. Äiti on ihan alamaissa ja piristyy vähän, kun DragonSlayer tuo hänelle “elukan”.

DragonSlayer on olevinaan huoleton ja mistään piittaamaton ja juuri, kun se melkein ärsyttää, huomaa ettei asia olekaan niin. Kaikesta huolimatta hän kantaa huolta niin äidistään kuin ystävistäänkin. Tiukan paikan tullen pistää toimeksi. Eikä muka ollenkaan tykkää tytöistä, mutta kuinkas käy kun pelitiimiin tulee Apocalypse.

Aleksi Delikouras osaa nakittaa lukijan niin, että sitä tällainen vanhempikin täti on ihan lumoutunut nuorten maailmasta!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...