Aleksi Delikouras: Nörtti 5 : Multiplayer

Osta kirja itsellesi

Viides Nörtti-kirja ja edelleen jaksan olla kiinnostunut, mitä DragonSlayer666 puuhailee. Nörtit ovat niin hyvin kirjoitettuja, että aikuinenkin jaksaa niistä innostua, vaikka ehkä se vaatii tietyn asenteen.

DragonSlayer666 on menestynyt pelaaja, ja kyse on siis tietokoneella pelattavista peleistä. Jos ei ymmärrä niistä, se ei haittaa, koska tarinassa pysyy kiinni ihan muista syistä. Nyt Dragon tiiminsä kanssa treenaa uusiin kisoihin. Jostain syystä peli ei oikein ota kulkeakseen ja kun jokaisella vähän tökkii, niin tökitään sitten toisiaankin.

Dragon törmää sitten Emmaan tai Emma törmää Dragoon – autolla! Suhde alkaa, vai onko se suhde, joka tapauksessa tilanne mutkistaa kuvioita. Ollako vai eikö olla. Muodostuu mielenkiintoinen tilanne, kun Dragon haluaisi pelata ja/tai olla Emman kanssa, mutta aina joku kärsii.

Lisäksi kotona sattuu kaikenlaista, kuten se, että Jorgonilla on ylipainoa ja siitä alkaa pallo pyöriä – mikä on maalitilanne?

Aleksi Delikouras viljelee kivaa huumoria ihan lonkalta ja silti asiakin käy selville. Viesti on ”Rakkaus on hetkellistä, mut levelit on ikuisia”.

Suositeltavaa lukemista myös meille aikuisille voidaksemme kurkistaa nuorten maailmaan.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...