Mario Reading: Nostradamus : 100 ennustusta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nostradamuksen ennustuksista julkaistiin vuonna 2009 täydellinen hakuteos ja nämä 100 ennustusta on poimittu ja tuotu helpommin käsiteltävään muotoon kaikille uteliaille. Itseäni Nostradamuksen ennustukset ovat aina kiinnostaneet, mutta vasta tämä kirja valaisi asiaa kiinnostavalla tavalla ja sain todella tyydytettyä uteliaisuuteni.

Mario Reading on tehnyt mittavan työn ja saanut aikaan mielenkiintoisen kokoelman ennustuksista. Yksi nelisäe on yksi ennustus, joka on kirjassa sekä alkuperäiskielellä että suomennettuna ja tämän jälkeen noin sivun mittainen selitys ennustuksesta. Osa ennustuksista on jopa selkäpiitä karmivan selkeitä ja ymmärrettäviä esimerkkinä Lontoon suurpalo vuonna 1666. Ennustuksia on myös lähitulevaisuudesta kuten prinsessa Dianan kuolema, mitkä kohauttavat sekä kolme tulevaa tapahtumaa, jotka eivät ennusta hyvää.

100 ennustusta on todella mielenkiintoinen ja samalla kaunis kirja. Laitos on kuvitettu ja luettuaankin se tulee olemaan pysyvä kappale omassa kirjastossani.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...