Cavan Scott: Nouseva myrsky

Nouseva myrsky

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Uljas tasavalta on kenties suurin uusi asia Star Warsissa. Sarja käynnistyi Jedien valo -kirjalla. Se esitteli kokonaan uudenlaisen Star Wars -ajan. Uljas tasavalta -kirjat keskittyvät jedien loistokkuuden aikaan, jolloin galaksissa vallitsi paremmat ajat.

Sarjan alkuperäinen julkaisutahti on ollut varsin tiukka. Se käy ilmi siitäkin, että sarjan kirjat on annettu eri kirjailijoiden kirjoitettavaksi. Cavan Scott on kirjoittanut Star Wars -kirjojen ohella muutakin oheistuotekirjallisuutta. Näistä kenties tunnetuimmat ovat Scottin kirjoittamat Doctor Who -tuotokset. Uljaan tasavallan kolmas osa, Claudia Grayn kirjoittama Pudonnut tähti, on tulossa vielä tämän vuoden marraskuussa.

Tasavallassa ollaan toipumassa vakavasta hyperavaruusonnettomuudesta, jonka aiheuttajat haluavat suistaa galaksin järjestyksen sijoiltaan. Tasavalta on suunnitellut massiivisen maailmannäyttelyn, jonka tarkoituksena on siirtää huomio pois ikävistä tapahtumista. Valitettavasti tämä tarjoaa uuden kohteen varjoissa lymyäville pahoille voimille. Rauhaa ylläpitävät jedit joutuvat jälleen tekemään kaikkensa, jotta rauha säilyisi.

Scott on oman kirjallisuudenalansa ammattilainen. Nouseva myrsky on vauhdikas seikkailu, jonka parrasvaloissa on värikkäät persoonat. Toiminnan takana piileskelevä juoni ei tunnu kauhean syvälliseltä, mutta se ei estä kirjan parissa viihtymistä.

Nouseva myrsky on jännä scifiseikkailu. Sitä voi suositella Star Wars -faneille ja nopeatempoista avaruusseikkailua kaipaaville.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...