Sanna Pelliccioni: Onni-pojan kierrätyskirja

Osta kirja itsellesi

Kierrätyskirja on kolmas Onni-pojasta kertovista kirjoista. Kirjojen taustalla on entinen biologi Sanna Pelliccioni, joka äitiyslomallaan innostui vaihtamaan alaa lastenkirjailijaksi. Sellainen rohkeus on aina hauskaa ja tuloksena on tässä tapauksessa varsin mainioita lastenkirjoja.

Onni-pojan kierrätyskirja ei petä. Pienen kirjan selkeä ja värikäs tyyli on ennallaan ja aihepiiri on tätä päivää: kierrätystä, roskien lajittelua, kirpputoreja, vaihtamista. Hyviä asioita, ilman saarnaamista ja tärkeilyä. Kirja miellytti aikuista, mutta myös pientä lukijaa, joka on tähänkin asti nauttinut Onni-pojan seikkailuista.

Kohderyhmä suorastaan innostui: kirjaa luettiin monta, monta kertaa peräkkäin ja itsellekin piti saada oma laatikkolaiva, merimieslakki ja vessapaperirullista tehdyt kiikarit. Kirja olikin siis melkoinen täysosuma vähän yli kaksivuotiaalle lukutoukalle.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...