Helena Immonen: Operaatio Aavikkokettu

Operaatio Aavikkokettu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Puolustusvoimien palveluksessa oleva Helena Immonen on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalisti ja viestinnän ammattilainen. Hänen etunsa kirjailijana on varusmieskoulutus ja reservin upseerius. Hän tuntee siis pelikentän, jossa kirjassa operoidaan.

Hänen edellinen kirjansa Operaatio Punainen kettu oli huikea menestys. Tämä hänen uusin kirjansa Operaatio Aavikkokettu on mukaansatempaava ja hyvinkin ajankohtainen juuri nyt.

Kirja kertoo petoksen ja valheiden maailmasta, jossa elämme. Sotaa ei käydä ainoastaan perinteisin asein Afganistanissa, vaan suomalaisen upseerin murha Novitshok-hermomyrkyllä kertoo siitä, millaisia aseita käytetään kulissien takana. Kyberisku Ahvenanmaan kautta on juuri sellaista sotaa, johon voimme tulevaisuudessa varautua ja toisaalta myös hieman pelätäkin.

Immosen kirja kannattaa ehdottomasti lukea. Onhan siinä pieni mukava pieni yksityiskohta. Suomalaisen hakkerin pila. KHL-pistepörssiä johtava Vladimir Putin saa pelissä ottelurangaistuksen. Milloin se tapahtuu? Se jää nähtäväksi…

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...