Angela Gair: Opi piirtämään : täydellinen tekniikkaopas piirtäjälle

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Monet väittävät, etteivät osaa piirtää, mutta jokaisella on oma tyylinsä ja vain harjoittelemalla sen voi löytää. Jokainen piirros alkaa ensimmäisestä viivasta.

Opi piirtämään käsittelee näppärästi niin perspektiivejä, pintoja kuin kasvojakin. Et tarvitse kuin kynän, paperia ja uskalluksen yrittää. Kirjassa on projekteja, osa jopa aika kunnianhimoisia, jotka todella antavat kipinän haaveilevaan taiteilemiseen kaupungin yössä tai niityn reunalla.

Opi piirtämään on hyvä perusopas, kun haluaa oppia, mutta ei vielä tiedä vahvuuksiaan tai mitä oikeastaan haluaisi piirtää. Samaan sarjaan kuuluu myös yhteen teemaan keskittyviä oppaita, kuten ihmisten, maisemien tai lemmikkien piirtämistä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...