Tuula Korolainen ja Riitta Tulusto: Pää tallella : runoja ikääntyville

Pää tallella

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aivan mahtava runokirja. Sopii kaikille, sillä kaikkihan me ollaan ikääntyviä. Ihastuin kirjaan heti niin, että ostin sen, en itselleni vaan lahjaksi. Siksi, että toivoisin saavani itsellenikin sen lahjaksi.

Pää tallella on täynnä tuttuja ja vähän tuntemattomampia runoja ikääntymisestä ja vanhenemisesta. Tuula Korolainen ja Riitta Tulusto ovat toimittaneet tämän runokokoelman ja kuvituksen on toteuttanut erittäin raikkaasti Virpi Talvitie.

Runoja on joka lähtöön, huumorilla ja erotiikallakin maustettuina. Jokaiselle jotakin. Pidin erityisesti Eeva Kilven ja Juice Leskisen runoista. Heli Laaksosen ja Lassi Nummen runoja mitenkään väheksymättä.

Tämä kirjan runot ovat vanhemmille lukijoille piristykseksi. Nuoremmat lukijat voivat lohduttautua kirjan runoilla, ettei se vanheneminen ole niin ikävää, päinvastoin.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...