Tuula Korolainen ja Riitta Tulusto: Pää tallella : runoja ikääntyville

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Aivan mahtava runokirja. Sopii kaikille, sillä kaikkihan me ollaan ikääntyviä. Ihastuin kirjaan heti niin, että ostin sen, en itselleni vaan lahjaksi. Siksi, että toivoisin saavani itsellenikin sen lahjaksi.

Pää tallella on täynnä tuttuja ja vähän tuntemattomampia runoja ikääntymisestä ja vanhenemisesta. Tuula Korolainen ja Riitta Tulusto ovat toimittaneet tämän runokokoelman ja kuvituksen on toteuttanut erittäin raikkaasti Virpi Talvitie.

Runoja on joka lähtöön, huumorilla ja erotiikallakin maustettuina. Jokaiselle jotakin. Pidin erityisesti Eeva Kilven ja Juice Leskisen runoista. Heli Laaksosen ja Lassi Nummen runoja mitenkään väheksymättä.

Tämä kirjan runot ovat vanhemmille lukijoille piristykseksi. Nuoremmat lukijat voivat lohduttautua kirjan runoilla, ettei se vanheneminen ole niin ikävää, päinvastoin.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...