Päivä maailmassa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tuhannet valokuvaajat eri puolilla maailmaa ottivat kuvia 15.5.2012 ja lähettivät valikoiman kuvista Päivä maailmassa -projektiin. Tarkoituksena oli dokumentoida ihmisten elämää tuona päivänä.

Kuvia on esitelty monin tavoin. Yksi kanavista on Päivä maailmassa, tuhat valikoitua kuvaa sisältävä järkäle. Kirja on mielenkiintoinen katsaus ihmisten arkeen yhden päivän aikana. Joukossa on arkisia tunnelmia eri puolilta maailmaa, mutta myös pysäyttäviä ja vaikuttavia hetkiä. Kuvatekstit kertovat, mistä on kyse.

Päivä maailmassa on mukavaa selailtavaa, kirjaa on todella mukava katsella ja etsiä mielenkiintoisia kuvia – ja niitä kyllä riittää.

Lisää kuvia löytyy Aday.org-nettisivuilta. Nettisivujen kuvavalikoimista voi katsella vähän tarkempia rajauksia, projektin kuvat on nimittäin luokiteltu esimerkiksi sen mukaan, onko ne kuvattu kotona vai töissä. Nämä kategoriat jakautuvat sitten tarkempiin alakategorioihin ja niin edelleen – on hauskaa katsella vaikkapa kuvia ihmisten aamiaisista.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...