Päivä maailmassa

Osta kirja itsellesi

Tuhannet valokuvaajat eri puolilla maailmaa ottivat kuvia 15.5.2012 ja lähettivät valikoiman kuvista Päivä maailmassa -projektiin. Tarkoituksena oli dokumentoida ihmisten elämää tuona päivänä.

Kuvia on esitelty monin tavoin. Yksi kanavista on Päivä maailmassa, tuhat valikoitua kuvaa sisältävä järkäle. Kirja on mielenkiintoinen katsaus ihmisten arkeen yhden päivän aikana. Joukossa on arkisia tunnelmia eri puolilta maailmaa, mutta myös pysäyttäviä ja vaikuttavia hetkiä. Kuvatekstit kertovat, mistä on kyse.

Päivä maailmassa on mukavaa selailtavaa, kirjaa on todella mukava katsella ja etsiä mielenkiintoisia kuvia – ja niitä kyllä riittää.

Lisää kuvia löytyy Aday.org-nettisivuilta. Nettisivujen kuvavalikoimista voi katsella vähän tarkempia rajauksia, projektin kuvat on nimittäin luokiteltu esimerkiksi sen mukaan, onko ne kuvattu kotona vai töissä. Nämä kategoriat jakautuvat sitten tarkempiin alakategorioihin ja niin edelleen – on hauskaa katsella vaikkapa kuvia ihmisten aamiaisista.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

3 kommenttia

  1. Tätä olisi mukava päästä tutkimaan, kun osallistuin tuohon kuvaamisen itsekin 🙂

  2. Mietin juuri oliko kyse ammattikuvaajista vai oliko kaikilla mahdollisuus lähettää kuviaan. Olisi ollut hienoa lähettää omia kuvia. Varmasti mielettömän hienon näköinen kuvakirja 🙂

  3. Kyllä siihen tosiaan ihan kaikki pääsivät mukaan. Hauska projekti, vaikka päivä sattuikin omalta kohdaltani vähän huonosti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.