Hannu Rinne: Perinnemestarin rintamamiestalo

Perinnemestarin rintamamiestalo

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Perinnemestarin rintamamiestalo on kirja, jonka ilmestymistä odotin kauan ja hartaasti, eikä kirja ilokseni tuottanutkaan pettymystä. Kirja luo kattavan katsauksen rintamamiestaloihin aina niiden historiasta talojen rakenteisiin ja materiaaleihin ja antaa nykypäivän remontoijalle lukuisia hyödyllisiä vinkkejä.

Käytännön remontoinnin ohella kirjassa luodaan katsaus myös rintamamiestalojen asukkaisiin näiden kertomusten myötä. Tässäkin on huomioitu niin taloaan alusta lähtien asuttaneet ihmiset kuin vasta ensimmäisen talonsa ostaneet asukkaat. Tähän saakka rintamamiestalomme perinteisen remontoinnin raamattuna on toiminut Panu Kailan Talotohtori, mutta tänä kesänä käsissä on kulunut Perinnemestarin rintamamiestalo ja siitä on haettu jos jonkinnäköisiä ideoita ja vinkkejä remontille.

Jos rintamamiestalot ja perinteitä kunnioittava remontointi kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti tutustua tähän kirjaan. Kirjasta löytyy tietoa niin talon lisäeristämisestä, kellarin remontoinnista, tyypillisistä homekasvustoista kuin tapettien hengittävyydestä ja pinkopahvien käytöstäkin.

Hienoa että tällainen kirja on julkaistu, suosittelen lämpimästi! Kirjaa lukeakseen ei tarvitse edes omistaa itse vastaavaa remonttikohdetta, sillä se sopii houkuttelevien tarinoidensa ja kuviensa myötä myös luettavaksi ihan muuten vain – rakkaudesta vanhoihin taloihin.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 287 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...