Pieni merenneito

Pieni merenneito

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pieni merenneito perustuu Hans Christian Andersenin tunnettuun satuun. Disneyn versio tarinasta on sen verran läpi lyönyt itsensä, että Andersenin nimeä ei kirjasta löydy.

Pienessä merenneidossa Ariel, nuori merenneito ihailee maanpäällistä elämää. Käydessään merenpinnalla hän huomaa laivan joutuvan myrskyn takia ongelmiin. Ariel pelastaa kannelta putoavan prinssin viemällä hänet rantaan. Samalla Ariel rakastuu häneen. Prinssi puolestaan ei muista tapahtuneesta kuin Arielin lauluäänen.

Arielin isä haluaa pitää Arielin erossa maanpäällisestä elämästä, mutta Ariel ei saa prinssiä mielestään. Lopulta Ariel päätyy tekemään sopimuksen Ursula-merinoidan kanssa. Tämä on valmis antamaan Arielille mahdollisuuden tavata prinssin, mutta vaatii vastineeksi Arielin ääntä.

Pieni merenneito on hieno kirja. Jokainen aukeama on täysin kuvitettu. Jotkin filmeistä tehdyt kirjat tuottavat epätasaisesti etenevän kirjan, tähän Pieni merenneito ei lainkaan sorru. Satua ei ole myöskään lyhennetty sivujen säästämiseksi, vaan kertoo ehjän tarinan.

Pieni merenneito on hyvä kuvakirja. Se iskee suuresti lukijoihin, erityisesti niille joihin aihepiiri on tuttu.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 306 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...