Timo Parvela: Paten aikakirjat

Paten aikakirjat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Timo Parvelan suositut Ella-kirjat ovat saaneet uuden spinoff-sarjan, jonka päähenkilöksi on nostettu joukon värikkäin tapaus Pate. Paten aikakirjat aloittaa uuden helppolukuisen ja hauskan sarjan, jossa seurataan Paten edesottamuksia.

Ensimmäisessä kirjassa Paten perhe saa vieraan, kun Paten ulkomailla asuva eno tulee käymään. Heti alkajaisiksi Patella menee sekaisin eno ja emu, joten enoa odottaa makuuhuoneessa siististi pedatun sängyn sijasta mukava oksista rakennettu pesä. Vielä älyttömämpiä käänteitä on luvassa, kun eno ihastuu Paten uimakoulun opettajaan.

Kirjan kuvittaja Pasi Pitkänen oli minulle uusi tuttavuus, mutta mieluisa sellainen: kirjan kuvitus on runsasta, selkeää ja hauskaa. Paten aikakirjat on erittäin helppolukuinen ja lyhyt, ja sopii siten hyvin ekaluokkalaisten itse luettavaksi. Mukana on tosin Parvelan tyyliin vähän aikuishuumoriakin, joka ei välttämättä lapsille aukea. Ella-kirjojen ystäville Paten seikkailut ovat takuutoimivaa viihdettä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...