Timo Parvela: Paten jalkapallokirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Paten seikkailut jatkuvat. Pate pelaa jalkapalloa joukkueessa, joka osallistuu jalkapalloturnaukseen, mutta sattuneista syistä ei mahdukaan mukaan kokoonpanoon. Pate ei lannistu, vaan perustaa oman joukkueen. Vaan mistä pelaajat? Nokkelana kaverina Pate lähettää pullopostia saadakseen Messin, Ronaldon, Zlatanin ja muut mestarit joukkueeseensa.

Vastauksia ei kuulu, joten Paten on mietittävä muita vaihtoehtoja. Onneksi pelaajia löytyy: kolmijalkainen koira, naapurin 90-vuotias Eino, puiston pullokassimies… No, Paten Maailman paras joukkue ei ehkä ole aivan nimensä mukainen, mutta kaikkeahan ei menestyksellä mitata.

Paten jalkapallokirja on ratkiriemukas ja sympaattinen tarina. Pasi Pitkäsen kuvitus on taas paikallaan ja täynnä hauskoja yksityiskohtia. Tätä on helppo suositella koohotushuumorin ystäville.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...