Timo Parvela, Pasi Pitkänen ja Bjørn Sortland: Kepler62 : Kirja kaksi : Lähtölaskenta

Osta kirja itsellesi

Kepler62-sarjan toisessa osassa vetovastuu on ilmeisesti Bjørn Sortlandilla. Ainakin tarina sijoittuu Norjaan, jossa asuu tarinan päähenkilö Marie. Sikarikas asetehtailijan tytär asuu enimmäkseen yksin valtavassa kartanossa kaiken mahdollisen yltäkylläisyyden keskellä. Hän hoitaa Kepler62-pelin läpäisemisen luonnollisesti rahalla, eli palkkaamalla nörttejä pelaamaan peliä hänen puolestaan.

Ei siis ihme, että hänkin saa pelin ratkaistua ja pääsee seuraavaan vaiheeseen, kuten ensimmäisen kirjan suomalaisveljekset Ari ja Joni. Nyt lukijalle paljastuu, mihin Kepler62-pelin läpäisseet lapset päätyvät. Heitä odottaa koulutusjakso, jonka jälkeen on tiedossa avaruusmatkailua – mutta niin pitkälle ei vielä tässä kirjassa päästä.

Lähtölaskenta on vauhdikas ja nopeatempoinen kirja, joka sopii heikommillekin lukijoille. Tekstiä on vähän, kolmasluokkalainen koelukijakin lukaisi kirjan noin tunnissa. Pasi Pitkäsen kuvitus on vielä edellistäkin kirjaa tyylikkäämpää ja tekee kirjasta hyvin miellyttävän katsella.

Tarina pysyy jännittävänä ja odotan suurella mielenkiinnolla, mihin kolmas osa juttua vie.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...