Timo Parvela, Pasi Pitkänen ja Bjørn Sortland: Kepler62 : Kirja kaksi : Lähtölaskenta

Kepler62: Lähtölaskenta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kepler62-sarjan toisessa osassa vetovastuu on ilmeisesti Bjørn Sortlandilla. Ainakin tarina sijoittuu Norjaan, jossa asuu tarinan päähenkilö Marie. Sikarikas asetehtailijan tytär asuu enimmäkseen yksin valtavassa kartanossa kaiken mahdollisen yltäkylläisyyden keskellä. Hän hoitaa Kepler62-pelin läpäisemisen luonnollisesti rahalla, eli palkkaamalla nörttejä pelaamaan peliä hänen puolestaan.

Ei siis ihme, että hänkin saa pelin ratkaistua ja pääsee seuraavaan vaiheeseen, kuten ensimmäisen kirjan suomalaisveljekset Ari ja Joni. Nyt lukijalle paljastuu, mihin Kepler62-pelin läpäisseet lapset päätyvät. Heitä odottaa koulutusjakso, jonka jälkeen on tiedossa avaruusmatkailua – mutta niin pitkälle ei vielä tässä kirjassa päästä.

Lähtölaskenta on vauhdikas ja nopeatempoinen kirja, joka sopii heikommillekin lukijoille. Tekstiä on vähän, kolmasluokkalainen koelukijakin lukaisi kirjan noin tunnissa. Pasi Pitkäsen kuvitus on vielä edellistäkin kirjaa tyylikkäämpää ja tekee kirjasta hyvin miellyttävän katsella.

Tarina pysyy jännittävänä ja odotan suurella mielenkiinnolla, mihin kolmas osa juttua vie.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...