Timo Parvela, Pasi Pitkänen ja Bjørn Sortland: Kepler62 : Kirja kolme : Matka

Kepler62: Matka

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Edellisessä kirjassa saatiin Kepler62-matkalle lähtevä porukka kasaan ja päästiin koulutusjaksolle. Nyt on aika ottaa suunta kohti avaruutta.

Matkalaiset saapuvat avaruusasemalle, jossa tähtipurjealukset Santa María, Pinta ja Niña odottavat matkalaisia. Kaikenlaisia salaisuuksia ja epämääräisyyksiä tähänkin vaiheeseen prosessia mahtuu, mutta niin vain tähtipurjealukset pääsevät liikkeelle.

Kirjan päähenkilönä on Ari, joka epäilee, että matkalaiset eivät tiedä aivan kaikkea matkastaan. Mukana on esimerkiksi ylimääräinen lepokapseli – kuka siellä nukkuu? Ja miksi Ari herää kesken matkan, kun matkustajien pitäisi viettää koko valtavan pitkä lentomatka syvässä unessa?

Matka jatkaa Kepler62-sarjaa totuttuun tapaan, eli sarja on edelleen vauhdikasta, jännittävää ja helppoa luettavaa, joka sopii hyvin noin kolmos-nelosluokkalaisille koululaisille. Pasi Pitkäsen kuvitus on edelleen näyttävää. Odotan mielenkiinnolla sarjan neljättä osaa, jossa päästään vihdoin perille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...