Timo Parvela, Pasi Pitkänen ja Bjørn Sortland: Kepler62 : Kirja kolme : Matka

Osta kirja itsellesi

Edellisessä kirjassa saatiin Kepler62-matkalle lähtevä porukka kasaan ja päästiin koulutusjaksolle. Nyt on aika ottaa suunta kohti avaruutta.

Matkalaiset saapuvat avaruusasemalle, jossa tähtipurjealukset Santa María, Pinta ja Niña odottavat matkalaisia. Kaikenlaisia salaisuuksia ja epämääräisyyksiä tähänkin vaiheeseen prosessia mahtuu, mutta niin vain tähtipurjealukset pääsevät liikkeelle.

Kirjan päähenkilönä on Ari, joka epäilee, että matkalaiset eivät tiedä aivan kaikkea matkastaan. Mukana on esimerkiksi ylimääräinen lepokapseli – kuka siellä nukkuu? Ja miksi Ari herää kesken matkan, kun matkustajien pitäisi viettää koko valtavan pitkä lentomatka syvässä unessa?

Matka jatkaa Kepler62-sarjaa totuttuun tapaan, eli sarja on edelleen vauhdikasta, jännittävää ja helppoa luettavaa, joka sopii hyvin noin kolmos-nelosluokkalaisille koululaisille. Pasi Pitkäsen kuvitus on edelleen näyttävää. Odotan mielenkiinnolla sarjan neljättä osaa, jossa päästään vihdoin perille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.