Katleena Kortesuo ja Liisa-Maria Patjas: Pilkun paikka : Kielioppia kaikille

Osta kirja itsellesi

Kielioppi on riesa, joka koulussa ei mene päähän ja johon kirjoittava ihminen väistämättä törmää. Katleena Kortesuo on kirjoittanut aikaisemmin oivallisen Tekstiä ruudulla -kirjoitusoppaan ja käsittelee nyt Liisa-Maria Patjaksen kanssa kielioppia hauskasti, selkeästi ja havainnollisesti.

Pilkun paikka opettaa, missä pilkun paikka on ja käy läpi muutkin olennaiset kielioppisäännöt. Kirja ei ole millään muotoa puiseva, vaan opettaa hyvään ja selkeään kirjoittamiseen vaadittavat kieliopin perusteet.

Opas on esimerkkiensä perusteella suunnattu lähinnä työelämään, mutta siitä hyötyvät kaikki, jotka kokevat kaipaavansa vähän lisätarkkuutta kielioppikysymyksiin. Jokaisella on oikeus kirjoittaa hyvää tekstiä ja tämä tiivis opas auttaa asiassa varmasti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.