Katleena Kortesuo ja Liisa-Maria Patjas: Pilkun paikka : Kielioppia kaikille

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kielioppi on riesa, joka koulussa ei mene päähän ja johon kirjoittava ihminen väistämättä törmää. Katleena Kortesuo on kirjoittanut aikaisemmin oivallisen Tekstiä ruudulla -kirjoitusoppaan ja käsittelee nyt Liisa-Maria Patjaksen kanssa kielioppia hauskasti, selkeästi ja havainnollisesti.

Pilkun paikka opettaa, missä pilkun paikka on ja käy läpi muutkin olennaiset kielioppisäännöt. Kirja ei ole millään muotoa puiseva, vaan opettaa hyvään ja selkeään kirjoittamiseen vaadittavat kieliopin perusteet.

Opas on esimerkkiensä perusteella suunnattu lähinnä työelämään, mutta siitä hyötyvät kaikki, jotka kokevat kaipaavansa vähän lisätarkkuutta kielioppikysymyksiin. Jokaisella on oikeus kirjoittaa hyvää tekstiä ja tämä tiivis opas auttaa asiassa varmasti.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...