Paperi T: Post-alfa

Post-alfa

Osta kirja itsellesi

Paperi T:n eli Henri Pulkkisen runokokoelma on samaa sarjaa kuin A. W. Yrjänän runoteokset aikoinaan: tavara käy kaupaksi faneille melko paljon reippaammin kuin runous keskimäärin.

Paperi T:n tyyli on tuttua tämän rap-tuotannosta, erityisesti soolona, mutta myös Ruger Hauerin riveissä. Ote on synkkä, vähän nihilistinenkin, ja siinä valossa kirjan pikimustat sivut ovat kohdallaan, vaikka vähän hupsu tehokeino ovatkin.

Ristiriitaisin fiiliksin tätä tarkastelee. Paikoin teksti tuntuu vain laiskalta. Toisaalta tekee mieli hihitellä kaiken tämän pateettisuudelle ja teennäisyydelle, mutta aina välillä Paperi T iskee sen verran napakalla säkeellä ja oivalluksella, että kokonaisuus kääntyy sittenkin positiivisen puolelle.

Olen silti melko lailla varma, että olisin diggaillut tästä vielä enemmän kaksikymmentä vuotta sitten. Eiköhän tämä fanien mieltä lämmitä kovastikin ja vihaajat saavat taas uusia syitä vihata.

voidaanko kommunikoida vain giffeillä
ahistaa.jpg

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...