Veera Salmi: Puluboin ja Ponin komerokirja

Puluboin ja Ponin komerokirja

Osta kirja itsellesi

Joulu lähestyy ja Ponilla kaikki on menossa pieleen. Vanhemmat ovat painuneet kahdenkeskiselle lemmenlomalle, jättäen Ponin ja Madde-siskon mummon hoiviin.

Mummo taas puuhaa kotijoulun sijasta Rantarouvat-yhdistyksensä kanssa joulua kodittomille, mikä tietää Ponille urakointia tonttuketjujen askartelemisen parissa.

Mikä kamalinta, paras ystävä Miisa on muuttamassa kauas pois Hankoon. Miten voi iloita joulusta, kun kaikki menee näin totaalisesti pilalle?

Puluboin ja Ponin komerokirja pohdiskelee siis syntyjä syviä elämän epäreiluuksien äärellä. Ponin vastoinkäymisten lisäksi käsitellään kodittomuutta hyvin lämminhenkisesti ja hellämielisesti.

Talkat lukijat haluavat kuitenkin huomattaa, että melko huolimatonta on ollut oikoluku Puluboin osioissa, lepliikkeihin kun on livennyt useampaankin keltaan se kielletty, kamala kiljain!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...