Veera Salmi: Puluboin ja Ponin kirjat 1+2

Puluboin ja Ponin kirjat 1 + 2

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä yhteisnide niputtaa samoihin kansiin kaksi ensimmäistä Puluboi-kirjaa, vuonna 2012 ilmestyneen Puluboin ja Ponin kirjan ja vuonna 2013 ilmestyneen Puluboin ja Ponin loisketiiviin kirjan.

Kirjat kertovat Ponista eli Mai-tytöstä, joka haluaisi olla poni, ja Puluboista, reippaasta r-kirjainta karttavasta toripulusta. Ensimmäisessä kirjassa Puluboi ja Poni kohtaavat ja ystävystyvät, molemmilla kun on elämässään kovin samanhenkisiä haasteita.

Veera Salmi käsittelee näissä kirjoissa aika raskaitakin asioita siten, että sekä tyttö että pulu kohtaavat samankaltaisia vastoinkäymisiä. Ponin osuudet ovat vakavampia, Puluboin puolestaan hulvattomia ja täynnä pieruhuumoria. Puluboin ärrävikaista koohotusta on vaikea lukea vakavalla naamalla.

Ja tämähän toimii: meillä ainakin Puluboit ja Ponit ovat naurattaneet niin aikuisia kuin lapsia. Parhaimmillaan nämä kirjat ovat ääneen luettuina.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...