Pauliina Susi: Pyramidi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaikkihan rahaa haluavat, eikö niin? Mikä olisi parempi tapa tienata rahaa tekemättä töitä kuin uusi dynaaminen liiketoimintamalli, jossa on maailman paras vuotuinen kasvupotentiaali. Ja tietysti homma on täysin laillista, eihän tätä muuten miljoonat ihmiset maailmalla tekisi, jo vuodesta 1947!

Verkostomarkkinointia siis, suomeksi. Kaupan kassalla työskentelevä Sini ei voi sille mitään. Kun vanha koulututtu Janita ottaa yllättäen yhteyttä ja kertoo, miten on päässyt menestyksen makuun, mielenkiinto herää. Kalliit vaatteetkin sillä on. Eihän se työ kaupan kassalla mitään herkkua ole, päinvastoin, ja palkkakin on surkea. Ehkä DreamUS olisikin tie parempaan elämään.

Pauliina Suden kolmas kirja tarkastelee verkostomarkkinoinnin maailmaa. Ei tarvitse olla kovinkaan tarkkasilmäinen huomatakseen, että kirjan DreamUS on melkoinen pyramidihuijaus, mutta jokin siinä silti koukuttaa. Mikä saa Sinin kaltaisen täysijärkisen ihmisen mukaan?

Pyramidi on erinomainen kirja, jossa on paitsi tarpeellista ja WinCapitan vuoksi ajankohtaistakin kritiikkiä verkostomarkkinointia ja pyramidihuijauksia kohtaan, myös melkoisia yllätyksiä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...