Boris Akunin: Patasotilas

Osta kirja itsellesi

Boris Akuninin projekti kirjoittaa Erast Fandorin -kirja jokaista dekkarigenren alalajia jatkuu Patasotilaalla. Tällä kertaa käsillä on huijaritarina, sillä pääosassa, Fandorinin lisäksi, on Momus, nokkela huijari, joka vedättää ketä tahansa koska tahansa – jopa Fandorinia!

Moskovassa riehuu huijari, jonka jäljille Fandorin komennetaan tämän huijattua Moskovan kuvernööriltä satoja tuhansia ruplia. Fandorin saa paljastettua Momusin huijauksia ja asettaa tälle näppärän ansan, mutta kumpi saa lopulta viimeisen naurun?

Kirja on lyhyt, vaivaiset 150 sivua ja siten nopeasti luettu. Alunperin Patasotilas onkin pienoisromaani, joka ilmestyi toisen Fandorin-tarinan kanssa samoissa kansissa. Paras Fandorin-romaani se ei ole, mutta kuten muutkin, kiinnostava ajankuva ja hyvin kirjoitettu. Suosittelen!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...