Boris Akunin: Akilleen kuolema

Akilleen kuolema

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Muista Fandorin-kirjoista tuttu kenraali Sobolev kuolee hotellihuoneeseensa. Kuolemaa ollaan jo julistamassa itsemurhaksi, kun Erast Fandorin haistaa tapauksessa palaneen käryä. Paljastuu, että Sobolev ei itse asiassa kuollut­kaan hotellissa, vaan hänet siirrettiin sinne kuolemansa jälkeen.

Sobolevin kuoleman takana on oltava murhaaja, jonka jäljille Fandorin säntää. Tästä jahdista seuraa kuitenkin vaikeuksia, sillä pian selviää, että Sobolevin murha johtaa korkealle tsaarin hallintoon.

Erilaisten mysteerien parissa askarrellut Fandorin saa tällä kertaa jahdata palkkamurhaajaa. Tällä kertaa myös palkkamurhaajalle annetaan tilaa: tämän tarina kerrotaan pidemmän kaavan mukaan. Ratkaisu tuntuu alkuun tylsältä, mutta kun palkkamurhaajan ja Fandorinin tiet kirjan lopussa kohtaavat, tarina käy taas jännittävämmäksi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...