Boris Akunin: Asaselin salaliitto

Asaselin salaliitto

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Erast Fandorin seikkailut alkavat tietääkseni tästä kirjasta, jossa Erast Fandorin, vasta rikosetsivän apulainen, näkee selvissä itsemurhissa jotain epäilyttävää. Itsemurhien takaa paljastuukin jotain suurempaa, jota tutkiessaan Fandorin joutuu monenlaisiin seikkailuihin.

Fandorinin seikkailuissa on jotain klassista. Hahmona Fandorin ei ole kaukana vaikkapa Hercule Poirotista. Fandorin on inhimillinen ja mielenkiintoinen sankari. 1800-luvun Venäjä on lisäksi ympäristönä epätavallinen ja kiinnostava. Tsaarinajan Venäjällä riittää salajuonia, korruptiota ja kieroilua, ainakin Akuninin kirjoissa.

Asaselin salaliitto on Leviatanin purjehduksen tavoin joutuisan kevyttä, mutta fiksua luettavaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 248 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...