Bob McCabe (toim.): Monty Pythonin maailma

Osta kirja itsellesi

Monty Python -ryhmää tuskin tarvitsee esitellä. Mikäli on sitä mieltä, että tämä kuusikko muodostaa televisiohuumorin terävimmän kärjen, tämä omaelämäkerta on ehdottomasti lukemisen arvoinen.

Kirja koostuu Monty Pythonin jäsenten haastatteluista. Graham Chapmanin osuus koostuu Chapmanin aikaisemmista haastatteluista, joiden lisäksi tietoja on täydennetty Chapmanin elämänkumppani David Sherlockilta, veli John Chapmanilta ja tämän vaimolta. Haastattelujen lisäksi on hyödynnetty päiväkirjamerkintöjä.

Kirja ei ole erityisen hauska; ei kannata odottaa mitään huumoripläjäystä. Sen sijaan kirja tarjoilee mielenkiintoisen kuvan ryhmän jäsenten lapsuusvuosiin, sarjan syntyyn ja ryhmän sisäiseen dynamiikkaan. Myös elokuvien syntyprosessit selviävät kattavasti. Tämä kirja on faneille, ei muille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...