Bob McCabe (toim.): Monty Pythonin maailma Monty Pythonin mukaan

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Monty Python -ryhmää tuskin tarvitsee esitellä. Mikäli on sitä mieltä, että tämä kuusikko muodostaa televisiohuumorin terävimmän kärjen, tämä omaelämäkerta on ehdottomasti lukemisen arvoinen.

Kirja koostuu Monty Pythonin jäsenten haastatteluista. Graham Chapmanin osuus koostuu Chapmanin aikaisemmista haastatteluista, joiden lisäksi tietoja on täydennetty Chapmanin elämänkumppani David Sherlockilta, veli John Chapmanilta ja tämän vaimolta. Haastattelujen lisäksi on hyödynnetty päiväkirjamerkintöjä.

Kirja ei ole erityisen hauska; ei kannata odottaa mitään huumoripläjäystä. Sen sijaan kirja tarjoilee mielenkiintoisen kuvan ryhmän jäsenten lapsuusvuosiin, sarjan syntyyn ja ryhmän sisäiseen dynamiikkaan. Myös elokuvien syntyprosessit selviävät kattavasti. Tämä kirja on faneille, ei muille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...