Matt Haig: Radleyn perhe

Osta kirja itsellesi

Radleyt ovat aivan tavallinen perhe, mitä nyt kärsivät valkosipuliallergiasta ja aurinkoihottumasta sekä pelottavat kaikkia eläimiä. Radleyt ovat pidättäytyviä vampyyreja tai ainakin yrittävät olla ja väistämättömältä tuntuvan tapahtuman takia salaisuudet ovat vaarassa tulla julki. Apua pyydetään perheen pään vastustamattoman vaaralliselta veljeltä, josta on yhtä paljon apua kuin haittaa.

Radleyn perhe ei ole aivan kauhua, muttei onneksi pelkkää romantiikkaakaan, molempia on sopivasti ja tuloksena on vauhdikas ja jännittävä kirja. Lukukokemuksesta mielenkiintoisen tekee se, että hahmot eivät ole mustavalkoisen hyvä tai pahoja. On nautinnollista lukea kirjaa missä perusolettamuksena on, että vampyyrit ovat vaarallisia petoja – olivat ne kuinka seksikkäitä, vastustamattomia tai älykkäitä tahansa.

Matt Haigin alaa ovat erikoiset perhekuvaukset ja toivon pääseväni piakkoin tutustumaan seuraavaan hullunkuriseen perheeseen.

 

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Ihan mukava lukukokemus oli. Muistathan vinkata seuraavan Radleyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.