Maria Saari (toim.): Ratsastusretket : laukkaa aavikolla ja Mongolian arolla

Ratsastusretket

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ratsastusretket on tietokirja, jossa kahdeksan kirjoittajaa kertoo jostakin omasta ratsastusretkestään ulkomailla. Retkellä ollaan yhteensä 13 eri maassa. Ratsastus on hyvä tapa tutustua alueen luontoon ja maastoon. Usein retket vievät maaseudulle, jossa ei ole mitään tavallisia turistirysiä.

En ole itse ratsastanut koskaan, mutta haluaisin kokeilla lajia joskus. Luulen, että tällainen maastoratsastus olisi enemmän oma juttuni kuin esteratsastus tai kentän ympäri kiertäminen. Kirjasta löytyikin siihen inspiroivia vaihtoehtoja, haluaisin päästä näistä paikoista useampaan. Kaikista retkien järjestäjistä on kerrottu yhteystietoja, hintoja ja muita vastaavia tietoja, jos joku lukijoista päättää haluta juuri samaan paikkaan.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...