Tuija Lehtinen: Rebekka : Tähtityttö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirja on Tuija Lehtisen Rebekka-sarjan viides osa. Sarja on mielestäni Lehtisen parhaimmistoa. Tämä osa ei poikkea laadullisesti muista sarjan osista.

Tarina kertoo maalla asuvasta Rebekasta, hänen kavereistaan ja perheestään. Kirjassa Rebekka ja kaverit päättävät kiertää kylällä Tiernapoikina ennen joulua. Esiintyminen ei sujukaan ihan odotetusti, koska kilpailijoita ilmestyy: poikaporukka esiintyy myös ja Rebekan pikkusiskot halusivat myös esittää oman versionsa Tiernapojista. Vauhtia ja tapahtumia kirjassa riittää. Erityisesti Rebekan pikkusiskot aiheuttivat säännöllisesti naurunpyrskähdyksiä.

Kirjan julkaisuajankohtaa kuitenkin ihmettelin. Alkuvuodesta tiernapojat eivät enää ole kovin ajankohtaisia, mutta ehkä julkaisua ei oltu haluttu siirtää tämän vuoden loppuun.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...