Mark Paytress: Rock kautta aikojen : aikakaudet, tyylit ja artistit

Osta kirja itsellesi

Rockin historiasta voisi tehdä vaikka millaisen teoksen. Voisi keskittyä genreihin ja vinkkailla must hear -kappaleita, vain mielikuvitus on rajana.

Rock kautta aikojen on tehty hieman helpomman kautta. Genreistä kerrotaan jonkin verran sekä vaikuttaneimmista bändeistä ja artisteista vuosikymmen kerrallaan. Muusikoista ja yhtyeistä on noin sivun juttu ja näin netin kulta-aikana ei kirja tarjoa paljon todella kiinnostavia tiedonmuruja. Kirja voisi olla kattavampi ja etenkin tiettyjen musiikintekijöiden ja yhtyeiden, kuten Queenin ja Slipknotin, puuttuminen tuntuu anteeksiantamattomalta.

Parasta kirjassa on erikoiskappaleet esimerkiksi metallimusiikin kehittymisestä ja Beatlemaniasta. Kirja sopii vasta rockista kiinnostuneille ja nuorille vaikka opiskelumateriaaliksi.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.