Paul Andrea: Ruokasoodan ihmeet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Minulla ei ole tapana lukea mitään ohjekirjoja, mutta tämä tarttui käteeni melkein kuin vahingossa. Eikä suotta, sillä kirja on täynnä mukavia pikkuvinkkejä, mihin kaikkeen voi ruokasoodaa käyttää. Oikeastaan mihin tahansa.

Ruuanvalmistajajille ruokasooda on tietenkin tuttu juttu, mutta sopii se muuhunkin. Ruokasoodalla voi pestä muun muassa kylpyhuoneen kaakelit, ne kaaleitten väliset raot, jotka tuppaavat keräämään kaiken moskan. Ruokasoodalla voi puhdistaa kodinkoneita kahvinkeittimestä pesukoneeseen. Lähes mitä tahansa.

Voi olla, että ruokasoodan käyttötavat ovat monille silkkaa arkipäivää. Niille, joille ei ole, tämä kirja on melkoisen mukava paketti. Minä ainakin katselen ruokasoodapurkkia ihan uusin silmin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

3 kommenttia

  1. Mistä mahdollisesti saisi tätä kirjaa tilattua.
    Mahdollisesti myös muita vinkkejä soodan käytöstä

  2. Hei Arja! Käsittääkseni kirjaa voi kysyä Antikvariaateista, jos siis haluaa omaksi, muussa tapauksessa kirjastoista.

  3. Huutiksessa näytti olevan yksi myynissä, Antikka.netistä ei löytynyt…
    http://www.huuto.net/kohteet/ruokasoodan-ihmeet-2009-uusi/180170847
    Muita vinkkejä soodan käytöstä mm. Nykynaisen niksikirja (arvostelu näillä sivustoilla) sekä vanhasta Joka naisen niksikirjasta, joka voi löytyä vaikka mummon hyllystä. Se löytyy myös Antikka.netistä: http://www.antikka.net/haku.asp?tekija=&nimi=joka+naisen+niksikirja&tryhma=0&sarja=0&myyja=0&kieli=kaikki&aika=&stype=full&Submit=%A0Hae%A0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...