Hanna Arvela ja Samuli Sarén: Sanoisitko kuskille päivää

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä sarjakuva-albumi on mainio satiiri kaikkien mielipiteille bussikuskeista. Samalla se on parodia myös itse joukkoliikenteen käyttäjistä ja parhaimmillaan erittäin korkeatasoinen.

Piirrosjälki on hieman rosoista, mutta ah, niin totta. Kuskien tokaisut ja vapaa-ajan vietto. Asiakkaiden käyttäytyminen tai ei-käyttäytyminen. Kirja ravistelee kaikkia ennakkoluuloja ja kyseenalaistaa ihmisten käytöstä niin bussikuskeja kuin muitakin asiakaspalvelun työntekijöitä kohtaan. Superia siitä, että kuvitus on – sini-valkoinen! Mukana myös albumia jakavia valokuvia juuri sopivasti kohdennettuina, eli lue ja katso mieluummin itse…

Todella hieno ja kantaaottava sarjakuva-albumi, jonka mielellään lukee, hiukan häpeää ja nauraa sitten itselleen siinä mukana. Suosittelen kaikille joukkoliikenteen käyttäjille ja yleensä ihmisille – tällainen voit sinäkin olla kehnona päivänäsi! Erinomaista kotimaista uutta sarjakuvaa.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 233 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...