Kati Närhi: Seitsemäs vieras

Seitsemäs vieras

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Seitsemäs vieras päättää orpotyttö Agneksesta kertovan sarjakuvatrilogian.

Agnes lähtee tätinsä kanssa vierailulle erään majurin kartanoon, jossa on jo koolla muitakin vieraita. Kaikilla tuntuu olevan jotakin salaisuuksia ja talo tuntuu varsinaiselta mysteeripaikalta. Nyt Agnes saa myös tietää, mitä hänen vanhemmilleen oikeasti tapahtui.

Sarjakuva on synkkä ja tumma sekä tarinaltaan että visuaalisesti. Oli tämä kyllä lukemisen arvoinen ja ehkä harmittaa, että tämä on vain trilogia, eikä pidempi sarja. Toisaalta kuitenkin pidin kahdesta ensimmäisestä osasta enemmän, koska niissä oli jotenkin kiinnostavampi tarina.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...