Tiina Nopola: Siiri ja kadonnut tähti

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Siirin isä on innostunut tähtitieteestä ja katselee kaikki yöt taivaalle kaukoputkellaan. Isä kertoo Siirille, että taivaalla on tähti nimeltä Sirius – siis ihan melkein kuin Siiri!

Siiri kertoo tiedosta innoissaan iso-Otolle, keski-Otolle ja pikku-Otolle, jotka suhtautuvat tavalliseen tapaan vähätellen. Siiri haluaa todistaa sanansa ja lainaa isän kaukoputkea, mutta Sirius on tuhma, eikä tule näkyviin, vaan pysyy piilossa pilvien takana.

Sepä pettymys, mutta sitten Siiri saa salaperäisen kutsun ja kuinka ollakaan, tähti näyttäytyy ja tanssii pihalla balettia…

Siiri ja kadonnut tähti on kaikinpuolin tutunoloinen ja toimiva Siiri-kirja. Viisivuotias tyttäreni tykkäsi ja halusi kuulla tarinan heti monta kertaa. Eiköhän se kerro, että tämäkin Siiri-kirja on onnistunut.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...