Simon Tofield: Simonin kissa : Simonin kissan pentu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Yli 290 miljoonaa katselukertaa YouTubessa kerännyt Simonin kissa esiintyy myös kirjoissa. Simonin kissan pentu on järjestyksessään kolmas kirja. Sarjan ideana on seurata ympäristöään terrorisoivan kissan elämää.

Simonin perheeseen on liittynyt uusi pikkukissa, joka ei suoraan istu aikaisemman kissan reviirille. Tästä seuraa kilpailu huomiosta, elintilasta ja ruuasta.

Myönnän ettei tämä kirja sovi kaikille. Kuitenkin niille, joille se sopii, toimii se erityisen hyvin. Hahmojen reaktiot naurattavat, parhaimpana poloinen Simon. Hänen kärsivään rooliinsa pystyy samaistumaan kuka tahansa kissanomistaja.

Simon Tofield ymmärtää todella hyvin kissojen luonteen. Kirjassa ensi kertaa esiintyvä pentu on hyvä lisä sarjakuvaan, luomalla yhden lisäsyvyyden Simonin kissan luonteeseen. Sarjakuva on paitsi hauska myös hellyyttävä ja sitä voi suositella kenelle tahansa kissoista pitävälle.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kommentti

  1. Simonin kissat menee ehdottomasti lukulistalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...