Simon Tofield: Simonin kissa vs. maailma

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Simonin kissa vs. maailma jatkaa Simon Tofieldin Youtube-animaatiosta lähtöisin olevan kissan seikkailuja. Tällä kertaa huomion keskipisteenä ovat vastoinkäymiset, joita kissa kuin kissa löytää, joka ympäristöstä. Suuri osa näistä on pihapiirissä, josta Simonin kissa löytää vastuksia aina vesiletkuista puutarhatonttuun.

Aikaisemmista Simonin kissa -kirjoista poiketen, tällä kertaa teos on täysin väreissä ja koostuu animaation esittämisen sijaan yksittäisiä tilanteita esittävistä kuvista. Joka sivulla on yksi asia, jonka parissa Simonin kissa kamppailee. Kuvat ovat loistava sekoitus oikean elämän yhdistämistä ylikarrikoituun piirrostoimintaan.

Värikuvat ovat mahtavia ja tuovatkin Simonin kissakirjoille lisää syvyyttä. Eläinten reaktiot ovat edelleen hulvattomia. Kissan luonne on hyvin mallinnettu, mikä tulee ilmi esimerkiksi peilin kanssa taistelusta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...