Simon Tofield: Simonin kissa vs. maailma

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Simonin kissa vs. maailma jatkaa Simon Tofieldin Youtube-animaatiosta lähtöisin olevan kissan seikkailuja. Tällä kertaa huomion keskipisteenä ovat vastoinkäymiset, joita kissa kuin kissa löytää, joka ympäristöstä. Suuri osa näistä on pihapiirissä, josta Simonin kissa löytää vastuksia aina vesiletkuista puutarhatonttuun.

Aikaisemmista Simonin kissa -kirjoista poiketen, tällä kertaa teos on täysin väreissä ja koostuu animaation esittämisen sijaan yksittäisiä tilanteita esittävistä kuvista. Joka sivulla on yksi asia, jonka parissa Simonin kissa kamppailee. Kuvat ovat loistava sekoitus oikean elämän yhdistämistä ylikarrikoituun piirrostoimintaan.

Värikuvat ovat mahtavia ja tuovatkin Simonin kissakirjoille lisää syvyyttä. Eläinten reaktiot ovat edelleen hulvattomia. Kissan luonne on hyvin mallinnettu, mikä tulee ilmi esimerkiksi peilin kanssa taistelusta.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...