Simon Tofield: Simonin kissa : Tuplasuperjättipakkaus

Simonin kissa : Tuplasuperjättipakkaus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Simonin kissa on animaatiosarja, joka on valloittanut yleisönsä ympäri maailmaa. Tässä sarjassa kissanomistaja kärsii oikukkaan kissansa mielihaluista. Milloin kiusataan kissanpentua, milloin syyllistetään puutarhatonttua omista toilailuista. Kaiken kaikkiaan kissat jatkavat sotaansa omistajansa elämänlaatua vastaan. Tällä kertaa mukana on muun muassa kissojen matka maatilalle.

Tällainen tarinankerronta on varsin omalaatuista. Kerronta nimittäin on toteutettu täysin ilman tekstejä. Pelkistä kuvista koostuvat tarinat pitävät kuitenkin otteessaan ja liikkuvat sulavasti. Koko kirja tuleekin luettua helposti kahdelta istumalta.

Tämä kissakirja esittelee myös kirjailijan omat lemmikkikissat kuvineen. Hellyttävät kissakuvat antavat lisäpiirteitä kissan hahmoon sillä on selvää, että kirjoittaja on saanut kissahahmonsa toilailuihin inspiraatiota omista lemmikeistään.

Toinen sarjan muista kirjoista erottava tekijä ovat hahmojen piirrosohjeet. Ohjeissa käydään kirjan hahmojen piirrosvaiheet lävitse vaihe vaiheelta. Näistä saattaisi olla iloa sarjakuvien piirtämisestä kiinnostuneille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...