J. K. Rowling: Siuntio Silosäkeen tarinat

Siuntio Silosäkeen tarinat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Siuntio Silosäkeen kirjalla ja etenkin yhdellä tarinalla oli suuri merkitys Harry Potter -saagassa. J. K. Rowling kirjoitti tarinan kuoleman varjeluksista, mutta ei jättänyt tarinointia puolitiehen vaan kirjoitti koko kirjan. Lyhyessä satukirjassa on myös neljä muuta satua. Satujen tyyli on klassinen ja opettavainen, kuten saduissa pitäisikin olla.

Siuntio Silosäkeen tarinat ovat mielestäni poikkeuksellisin yksittäinen teos Harry Potter -maailmasta. Alkuperäinen painos oli itsessään täydellinen ja erottui muista Tylypahkan “koulukirjoista”. Uusi kuvitus on toki hieno, mutta ei anna lukukokemukseen paljon uutta.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...