Anthony Bozza ja Slash: Slash

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Saul Hudson, lempinimeltään Slash, on maailmankuulu kitaristi, jolla on takanaan koko elämän kestänyt ura. Hän on ollut osa rock-kulttuuria neljällä vuosikymmenellä ja soittanut muun muassa Guns N’ Rosesissa ja Velvet Revolverissa.

Tuohon aikaan mahtuu lukemattomia tarinoita, ja niitä Slash onkin lähtenyt kertomaan Anthony Bozzan avustamana. Bozza on pitkän linjan rock-journalisti, joka on kirjoittanut Rolling Stone -lehteen pitkän aikaa. Tämän lisäksi Bozza on osallistunut monien muidenkin muusikoiden elämäkertojen toimittamiseen.

Slash-kirja on suora, rehellinen ja miellyttävä. Tekijäpari onnistuu tuomaan esille Slashin elämän, kirja kertoo salailematta Slashin ongelmista, aina vieroitushoitoihin ja Guns N’ Rosesin hajottaneeseen riitaan asti.

Kirja on mielenkiintoinen kurkistus kitaravirtuooson elämään, ja sitä voi varauksetta suositella sellaisille, joita aihepiiri kiinnostaa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 239 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...