Bernard Cornwell: Sotapäällikkö

Sotapäällikkö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Bebbanburgissa nähdään lohikäärme ja putoava tähti. Enteet tietävät pahaa, ja pakanasoturi Uhtred aavistaa joutuvansa jälleen taistelemaan kilpimuurissa säilyttääkseen asemansa. 

Bebbanburgin päällikkö Uhtred on alusta asti sotinut kuninkaita, viikinkejä ja omia sukulaisiaan vastaan. Ikä ei ole häntä pehmentänyt, ja Sotapäällikössä hänen on pakko jälleen nostaa miekkansa. 900-luvun hajanainen Englanti on kaoottinen ja väkivaltainen maa. Uhtredin kasvattipoikana elänyt kuningas Æthelstan osoittautuu petolliseksi, ja kuninkaan epäsuosio ajaa Uhtredin mahdottomaan tilanteeseen. 

Bernard Cornwellin ansiokas kirjasarja kuvaa Englannin syntyhistoriaa. Muinaisessa valtakunnassa mellastavat saksit, norjalaiset, tanskalaiset, skotit ja irlantilaiset – sekä tietysti Uhtred, joka vanhana ukkonakin vielä jaksaa pitää puolensa. Sotapäällikkö on historiallista ja väkivaltaista kerrontaa, joka välttelee ylenpalttista tunteellisuutta ja painottaa toimintaa. Sotapäällikkö on sotaisasta seniorista kertovan sarjan 13. osa. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 298 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...