Daniel Wallace: Galaktiset taistelut

Star Wars : Galaktiset taistelut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Star Wars – Galaktiset taistelut on nuorille suunnattu kuvakirja ja opas Star Wars -elokuvien tarinaan. Aikaisemmat kuvakirjat ovat esitelleet sankareita, vihollisia, alieneita ja varusteita. Tällä kertaa huomion keskipisteenä ovat taistelut. Niitä esitelläänkin runsaalla ja kauniilla kuvituksella aina vanhojen elokuvien taisteluista uusien elokuvien kohtauksiin.

Kirja käsittelee Star Warsin taisteluita vaihe vaiheelta ja tarjoaa näkemystä joidenkin taisteluiden taustavaikuttimiin.  Jännittävimpänä yksityiskohtana kirjasta nousevat pienet yksityiskohdat, kuten kuinka Gunganit saivat plasmapallonsa.

Vaikka kirja ei oikein tarjoa mitään uutta elokuvasarjan vanhoille faneille, onnistuu se silti vangitsemaan nuoren lukijan huomion onnistuneesti. Kuvat ovat värikkäitä ja täynnä yksityiskohtia. Teksti jaoteltu ytimekkäästi pieniin kappaleisiin ja on helppolukuista. Kirja on hyvää lukemista nuorelle fanille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...