Art Mawhinney ja Daniel Wallace: Missä Grogu?

Missä Grogu?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mandalorian-tv-sarjasta tuttu Grogu on saanut oman etsintäkirjan. Missä Grogu? sijoittaa tv-sarjasta tutut hahmot Missä Vallu? -tyyppisiin tehtäviin.

Etsintäsivujen idea on yksinkertainen. Lukijalle annetaan joukko hahmoja, jotka pitää löytää kuvista. Löytämisestä tekee vaikeaa se, että jokainen sivu on täynnä kaikenlaisia muita hahmoja tekemässä omia asioitaan. Kirjan tapahtumapaikat käyttävät paitsi tv-sarjan hahmoja, myöskin niiden ympäristöjä.

Kirja sisältää kymmenen aukeamallista etsintäsivuja ja kaksi tehtävää, jossa pitää löytää oikea reitti. Näistä jälkimmäiset ovat ihan piristävää vaihtelua samaan kaavaan. Kirjalle tuo lisäarvoa kirjan lopusta löytyvät lisätehtävät, jotka saavat lukijan palaamaan etsimään uusia kohteita sivuista.

Missä Grogu? on hyvin tehty etsintäkirja. Star Wars toimii tausta-aiheena kirjalle hyvin ja satunnaiset yksityiskohdat ovat hyvin linjassa elokuvien tyylin kanssa. Toki joka kuvassa oleva väenpaljous sotii kenties tv-sarjan teemaa vastaan, mutta se on välttämätöntä tehtävien kannalta..

Missä Grogu? on suunnattu niille, jotka pitävät Missä Vallu? -kirjoista. Se on niihin verrattuna kohtuullisesti helpompi, joten sen avulla kenties voi houkutella uusia lukijoita etsintäkirjagenren pariin.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...