Antti Apunen ja Janne Suhonen: Sukellus pimeyteen : Tutkimusmatka Budapestin alla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

On asioita, joista on erittäin kiinnostavaa lukea kirjoista, mutta joita en itse missään nimessä kokeilisi. Luolasukeltaminen on sellainen juttu. Minua ei saisi kirveelläkään ahtautumaan pieniin, veden täyttämiin luoliin. Siksi onkin hieno juttu, että joku muu tekee sen ja ottaa kauniita valokuvia, joita voi katsella kirjasta omalla sohvalla löhöillen.

Sukellus pimeyteen kertoo suomalaisen sukellusporukan matkoista tutustumaan Budapestin alla oleviin Molnár Jánosin vedenalaisiin luoliin. Kirja alkaa esivalmisteluilla ja harjoituksilla suomalaisessa Ojamon kaivoksessa, josta päästään sitten varsinaiseen asiaan.

Tekstiosuus kertoo luolista ja luolasukeltamisesta. Luolasukeltamisen haasteet tulevat lukijalle selviksi, samoin Budapestin mielenkiintoiset olosuhteet. Hienointa antia ovat tietysti kuvat, joita varten matkat tehtiin. Janne Suhosen upeat vedenalaiset kuvat ovat todella kaunista katseltavaa. Suosittelen!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...