Suloiset eläimet : tarroja ja tehtäviä

Osta kirja itsellesi

Suloiset eläimet on neljä puuhakirjaa ja 250 tarraa käsittävä tehtäväsalkku, jonka teemana ovat erilaisissa ympäristöissä asustelevat eläimet. Sen parissa puuhaillaan niin viidakossa kuin maatilalla, käydään naparetkellä ja tutustutaan lempeisiin lemmikkieläimiin, siis melko varmasti jokaiselle eläinystävälle jotakin.

Kirjojen tehtävät ovat ilahduttavan vaihtelevia; on esimerkiksi piirtämistä, laskemista, omaan eläintietämykseen perustuvia tehtäviä ja askartelua. Väritystehtäviä kirjat eivät sisällä, joten salkun kanssa voi hyvin lähteä vaikkapa matkalle, kun mukaan nappaa vain muutaman erilaisen, salkkuun mainiosti mahtuvan kynän. Joissakin askartelutehtävissä tosin tarvitaan hiukan lisämateriaalia, mutta niitä voi sitten tehdä vaikka kotona. Paketin sisältämät 250 tarraa eivät sinänsä liity puuhakirjoihin, joten niille voi jokainen keksiä omat käyttötarkoituksensa.

Mikäli eläimet sekä puuhailu ovat sydäntä lähellä, viehättyy tästä varmasti.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...