Suloiset eläimet : tarroja ja tehtäviä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suloiset eläimet on neljä puuhakirjaa ja 250 tarraa käsittävä tehtäväsalkku, jonka teemana ovat erilaisissa ympäristöissä asustelevat eläimet. Sen parissa puuhaillaan niin viidakossa kuin maatilalla, käydään naparetkellä ja tutustutaan lempeisiin lemmikkieläimiin, siis melko varmasti jokaiselle eläinystävälle jotakin.

Kirjojen tehtävät ovat ilahduttavan vaihtelevia; on esimerkiksi piirtämistä, laskemista, omaan eläintietämykseen perustuvia tehtäviä ja askartelua. Väritystehtäviä kirjat eivät sisällä, joten salkun kanssa voi hyvin lähteä vaikkapa matkalle, kun mukaan nappaa vain muutaman erilaisen, salkkuun mainiosti mahtuvan kynän. Joissakin askartelutehtävissä tosin tarvitaan hiukan lisämateriaalia, mutta niitä voi sitten tehdä vaikka kotona. Paketin sisältämät 250 tarraa eivät sinänsä liity puuhakirjoihin, joten niille voi jokainen keksiä omat käyttötarkoituksensa.

Mikäli eläimet sekä puuhailu ovat sydäntä lähellä, viehättyy tästä varmasti.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...