Ira Levin: Suudelma ennen kuolemaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suudelma ennen kuolemaa lähti viime hetkellä matkalle mukaan. Pokkari oli sopivan kokoinen ja Levinin nimi tuttu. Kirja osoittautui täydelliseksi lomalukemiseksi.

Jännitysdraama alkaa kuin Columbon jakso; murhaaja suunnittelee ja toteuttaa aikeensa ensimmäisessä osassa. Toisessa osassa yllätytään huomaamaan, että murhaajasta ei tiedetä mitään. Kolmannen osan päättää dramaattinen loppuhuipennus.

Suudelma ennen kuolemaa on viihdyttävän jännittävä alusta loppuun. Mieletön väkivalta ja hirvittävät murhapaikkakuvaukset ovat vieroittaneet minut dekkareista melkein kokonaan, joten on mahtavaa löytää vanha kunnon trilleri.

Jo 1950-luvulla julkaistu jännäri on säilynyt hyvin, vaikka joka paikassa tupakoiminen hämmentää nykypäivänä. Kutkuttavan trillerin lukee hetkessä, koska ei malta odottaa, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...